Conferinţa Naţională 2013

Cum să ne întoarcem copiii spre Dumnezeu? Cum să le transmitem valorile în care noi credem? Unde să îi protejăm de invazia unei lumi ticăloase?
Credem că biserica este ultimul refugiu al copilăriei. Crezi și tu? Haide s-o redăm împreună copiilor.

Fundația Echipare pentru Generația de Mâine te invită la conferința națională ”Biserica - ultimul refugiu al copilăriei” dedicată lucrătorilor cu copiii.

Perioada:  8-10 noiembrie 2013
Locul: Brașov, Hotel Excelsior

Teme abordate: Integrarea copilului în biserică, Educația spirituală a copilului
Seminarii: Tehnici de povestire, Întrebări deschise, Totul despre sex?..., Muzica- un subiect cu cântec
Workshopuri: Bulletin boards, Scenetele, Proiecte pentru copii, Cum să folosesc tehnologia în predare?, Disciplina-studii de caz

Invitați: Vasile Taloș, Paraschiva Pop, Alex si Cami Bruda, Vasilica Bob, Lidia Ghiulai, Anamaria Nagy, Ema Ursache, Marian Zaharia

Participare pe module

Și în acest an seminariile şi workshopurile se vor desfăşura pe două module:
Modulul 1 – Perfecţionare în pregătirea şi predarea lecţiei (5 sesiuni). Acest modul este adresat acelor invatatori sau lideri au mai putin de 3 ani de experienta in lucrarea cu copii. Recomandăm acest modul tuturor participanților care nu au parcurs încă aceste cursuri șI nu sunt familiarizațI cu modelul de lucru EGM.
Modulul 2 –  Tehnici de povestire, Întrebări deschise, Totul despre sex?..., Muzica- un subiect cu cântec, Bulletin boards, Scenetele, Proiecte pentru copii, Cum să folosesc tehnologia în predare?, Disciplina-studii de caz

Arhiva imagini 

IMPORTANT - Diploma

Și în acest an oferim posibilitatea tuturor participantțlor sa obțnă o diplomă care atestă participarea, cunoștințele si abilitatile practice dobandite, diploma semnată de o comisie de traineri autorizați. Diploma poate fi obținută in urma participarii la sesiunile conferinței și in urma susținerii unei evaluări. Evaluarea va avea loc in cursul zilei de 10 noiembrie intre orele 14.00 - 17.30. Taxa de diplomă, plătită in momentul obținerii diplomei este de 50 RON. Participanți care doresc să achite taxa de diplomă in avans (odată cu achitarea taxei de conferință) beneficiază de o reducere de 20 RON, prin urmare vor achita pentru diplomă doar 30 RON.

 

Tipuri de participare:

• Participare la conferință ( materiale de conferință, fără cazare și masă) – 60 RON

 

• Demi-pensiune și participare la conferință (2 mese/ zi - prânz și cină, materiale de conferință) – 130 RON

• Pensiune completă și participare la conferință (3 mese/ zi, materiale, fara cazare) – 150 RON

• Pachet complet (cazare camere cu 2 paturi, baie proprie, 3 mese/ zi, materiale de conferință) - 260 RON

Plata contribuţiei (prin virament bancar sau mandat poştal) va fi efectuată până cel târziu în data de 30 octombrie 2012. De asemenea, tot până în 30 octombrie trebuie să ne trimiteţi prin fax, poştă sau e-mail o copie după actul cu care aţi efectuat plata. Vă rugăm să efectuaţi plata contribuţiei DOAR după ce veţi avea confirmare din partea noastră despre acceptarea înscrierii dvs., în condiţiile solicitate.

Datele necesare pentru efectuarea plăţii sunt următoarele:
Fundaţia EGM, Cluj Napoca,
CUI: 15144136
IBAN: RO51 VBBU 2511 CJ16 9966 2701 - deschis la Volksbank Cluj, sau 

RO 87BTRL01301205934066XX -- deschis la Banca Transilvania Cluj

Pentru a vă putea bucura împreună cu noi de această întâlnire va rugăm să completați formularul de înscriere până în data de 28 octombrie 2013.