Conferinţa naţională 2014

Un învățător dedicat luptă cu ignoranța și se înconjoară de resurse: resurse spirituale, materiale, umane, financiare.

Fundația Echipare pentru Generația de Mâine te ajută să găsești cele mai importante resurse la conferința națională ”Resurse pentru Generația Z”, dedicată lucrătorilor cu copiii.

Perioada: 14-16 noiembrie 2014

Locul: Băile 1 Mai, jud. Bihor, Hotel Perla

Teme abordate: Învățătorul-resursă pentru biserică, Învăţătorul şi resursele lui, Copiii/ adolescenții și resursele lor, Resurse pentru viaţă(  caracter versus cunoștințe)

Seminarii: Implicarea părinților în educația spirituală a copiilor, Cum să faci din copii misionari, inteligențe multiple, Lider pentru lideri, Adolescenții: cunoaște-i, Predă-le și câștigă-le inima,

Workshopuri: Personaje memorabile, Proiecțiile la copii, Activități pentru toată familia, Resurse limitate - idei nelimitate, 

Invitați: Dan Botica, Vasile Lucaci, Emese Balint, Rebecca Mace, Lidia Ghiulai, Cosmina Lungu, Liana Sabo, Silvia Frenkel

Participare pe module

Şi în acest an, seminariile şi workshopurile se vor desfăşura pe două  module:

Modulul  1- Perfecţionare în pregătirea şi predarea lecţiei ( 4 sesiuni ). Acest modul este adresat acelor învăţători sau lideri cu mai puţin de 3 ani de experientă în lucrarea cu copii. Recomandăm acest modul tuturor participanţilor care nu au parcurs încă aceste cursuri şi nu sunt familiarizaţi cu modelul de lucru EGM.

Modulul 2- Seminarii: Implicarea părinților în educația spirituală a copiilor, Cum să faci din copii misionari, Inteligența emoțională, Lider pentru lideri, Adolescenții: cunoaște-i, predă-le și câștigă-le inima.

                -Workshopuri: Personaje memorabile, Proiecțiile la copii, Activități pentru toată familia, Resurse limitate - idei nelimitate

IMPORTANT - Diploma

Și în acest an oferim posibilitatea tuturor participantțlor sa obțină o diplomă care atestă participarea, cunoștințele şi abilitătile practice dobândite, diploma semnată de o comisie de traineri autorizați. Diploma poate fi obținută în urma participării la sesiunile conferinței și în urma susținerii unei evaluări. Evaluarea va avea loc în cursul zilei de 16 noiembrie între orele 14.00 - 17.30. Taxa de diplomă, plătită în momentul obținerii diplomei este de 50 RON. Participanții care doresc să achite taxa de diplomă în avans (odată cu achitarea taxei de conferință) beneficiază de o reducere de 20 RON, prin urmare vor achita pentru diplomă doar 30 RON.

Tipuri de participare:

·         participare la conferință (Materiale conferință, fără cazare și masă) - 60 lei

·         demipensiune și participare la conferință (2 mese/zi -prânz și cină, materiale conferință) - 150 lei

·         pachet complet (cazare, 3 mese/zi, materiale conferință) - 270 lei

Plata contribuţiei ( prin virament bancar sau mandat poştal) va fi efectuată până cel târziu în data de 3 noiembrie 2014. De asemenea, tot până în 3 noiembrie, trebuie să ne trimiteţi prin fax, poştă sau e-mail  o copie după actul cu care aţi efectuat plata. Vă rugăm să efectuaţi plata contrubuţiei DOAR după ce veţi avea confirmare din partea noastră despre acceptarea înscrierii dvs., în condiţiile solicitate.

Datele necesare pentru efectuarea plăţii sunt următoarele:

Fundaţia EGM,  Cluj Napoca,

CUI: 15144136

IBAN: RO51 VBBU 2511 CJ16 9966 2701 - deschis la Volksbank Cluj, sau 

RO 87BTRL01301205934066XX -- deschis la Banca Transilvania Cluj

Pentru a vă putea bucura împreună cu noi de această întâlnire va rugăm să completați FORMULARUL DE INSCRIERE până în data de 31 octombrie 2014.