Donează

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinamica binecuvântărilor lui Dumnezeu în istorie înaintează în timp prin doi pași importanți - A FI BINECUVĂNTAT și A FI O BINECUVÂNTARE.

Dinamica acestui proiect de resurse online pe care l-am început își propune să înainteze pe aceleași două principii. Acest proiect a demarat cu sprijinul generos al unor sponsori credincioși, a ajuns să fie folositor multor bisericii din Romănia și din diaspora, dar suntem 

conștienți că avem un drum lung de parcurs până să ajungem la fiecare biserică română din țară sau din străinătate.

Tu poți să faci următorul pas și să dăruiești pentru ca fie că e vorba de un manual în formă tipărită, fie că e vorba de resursele online, acestea să poată fi folosite și de cei care nu au posibilitate să cumpere. Sunt sute de învățători în Oltenia sau în Republica Moldova care doar visează să aibă asemenea materiale. Posibilitățile noastre ca organizație sunt limitate, însă alături de tine putem să facem mult mai mult.

Poți de asemenea să redirecționezi 2% din impozitul pe venit pe care statul l-a reținut deja din veniturile tale pentru anul 2012. Descarcă fișierul atașat, tipărește-l, completează-l și depune-l la administrația financiară (direct sau prin poștă) din localitatea ta sau din cel mai apropiat oraș. În lucrarea pe care o facem, fiecare "bănuț" contează.

Fii alături de noi în acest proiect. Poți dărui oricăt dorești. 

Doneaza prin MobilPay

 

 

AtaşamentMărime
DECL230.jpg871.58 KB
DECL230.pdf4.57 MB